Pinxt verhuizingen
Opslag inboedel Maastricht-Eijsden
Maastricht-Eijsden verhuizen

Pinxt verzorgt ook de opslag van uw inboedel in Maastricht-Eijsden

Uw inboedel tijdelijk opslaan bij Pinxt?

Is uw nieuwe locatie nog niet gereed, maar wilt u uw inboedel vast verhuizen? Gaat u uw huis verbouwen? Pinxt biedt klanten de optie inboedel en meubilair tijdelijk op te slaan in één van onze ruimtes in Maastricht.

Pinxt beschikt over twee grote opslagmagazijnen met een totaal vloeroppervlak van 2.400 m2 en een inhoud van 16.800 m3. In de magazijnen staan houten opslagcontainers die ieder circa 10m3 kunnen bewaren. De opslagkisten kunnen dankzij hun afmetingen precies in onze verhuiswagen geplaatst worden, zodat uw inboedel rechtstreeks vanaf uw adres, zonder verdere bewerkingen, in onze opslagloodsen geplaatst kunnen worden. Altijd veilig, snel en comfortabel.

Benieuwd naar de opslagmogelijkheden? Hieronder vindt u een kort overzicht van uw opties. Meer weten of uw wensen bespreken? Neem gerust contact op met ons of vul het formulier in en wij bellen u terug.

Prijsindicatie
Voor een container van circa 10m3 betaalt u €1,21 per dag. Dit is inclusief 21% Btw.

Afmetingen containers
Een opslagkist van Pinxt in Maastricht-Eijsden is erg ruim en geschikt voor verschillende soorten opslag. Afmetingen: 190 x 200 x 240cm. 

1) Pinxt voert de verhuizing in zijn geheel voor u uit, nadat wij vrijblijvend een offerte bij u zijn komen maken.

2) Er wordt een aanhanger bij u voor de deur geplaatst met daarin drie kisten die u vervolgens zelf vult. Nadien wordt de aanhanger opgehaald en uw verhuisgoederen bijgeplaatst in onze magazijnen.

3) U brengt al uw verhuisgoederen zelf naar onze magazijnen om ze vervolgens ook zelf in onze opslagkisten te plaatsen. Aan deze keuze zijn, behalve de opslagkosten, geen andere kosten verbonden.