Verhuizen in Maastricht-Eijsden
Verhuiswagen Maastricht-Eijsden
Maastricht-Eijsden pinxt

Verhuizen voor zowel particulier als zakelijk in Maastricht-Eijsden en omgeving

Comfortabel en snel inpakken en verhuizen met Pinxt in Maastricht-Eijsden

Verhuizen, iedereen krijgt er wel eens in zijn leven mee te maken. Uit de laatste cijfers blijkt zelfs dat de doorsnee Nederlander eens per 7 jaar verhuist. Verhuizen doe je doorgaans zelf, met hulp van vrienden en kennissen. Of je láát je verhuizen door een erkend verhuisbedrijf. 

 

Verhuizingen van elk formaat
Pinxt in Maastricht-Eijsden biedt de ideale oplossing voor verhuizingen van elk formaat. Desgewenst verzorgen wij het in- en uitpakwerk en/of slaan we de inboedel tijdelijk voor u op in onze goed onderhouden opslagruimtes.

Pinxt is er voor verhuizingen van elk formaat:

  • Particulier, zowel klein, middel als groot
  • Zakelijke en bedrijfsverhuizingen
  • Speciaal transport: piano's, brandkasten en meer
  • Ook voor verhuizingen van of naar het buitenland!

Wilt u een vrijblijvend inventarisatiebezoek inplannen?
Neem dan contact op met Pinxt via onderstaand contactformulier of ga gauw naar de contactpagina. Onze erkende verhuizers uit Maastricht-Eijsden komen graag een keer bij u langs voor een inventarisatie en op uw wensen afgestelde offerte.

Particulier

Klein, middel, groot

Bij particuliere verhuizingen kunnen wij onder andere zorgen voor:

  • Het in bruikleen leveren en ophalen van verhuisdozen;
  • Het (de)monteren van uw kamer-, kledingkasten en andere meubelstukken;
  • Het in- en uitpakken van uw kostbare bezittingen of huisraad;
  • Het transporteren van uw piano, vleugel of brandkast

Zakelijk

Bedrijfsverhuizingen

Bent u toe aan het verhuizen van uw kantoor, bedrijf of instelling? Ook voor zakelijke verhuizingen heeft u bij Pinxt de juiste partner.

Voor een gehele, gedeeltelijke of interne verhuizing kunnen wij ervaren mensen en materiaal voor u inzetten. Vooraf komen wij vrijblijvend de uit te voeren werkzaamheden bespreken en ontvangt u van ons een duidelijke offerte.

Pinxt verhuist met zorg en heeft ruim 50 jaar ervaring met verhuizingen van verschillende formaten. In de regio Maastricht-Eijsden en daarbuiten.

In- & uitpakservice

Zorgvuldig en snel

Pinxt ontlast u graag tijdens het verhuizen. Daarom nemen wij u graag het in- en uitpakken van glas-, aardewerk en ander klein huisraad uit handen. Ook het (de)monteren van uw meubilair verzorgen wij op aanvraag.

Ons vakkundig en gediplomeerd personeel is vertrouwd met de juiste verpakkingstechnieken en materialen voor het vervoeren van uw schilderijen, uw antieke- en kunstvoorwerpen. Met onze hydraulische kraan kunnen wij ook zorgen voor het in- en uittakelen van grotere meubelstukken, piano's, vleugels, brandkasten, machines e.d.

Speciaal transport

Piano's & brandkasten

Sinds jaar en dag is Pinxt dé verhuizer voor het transporteren en eventueel takelen van uw piano, vleugel of brandkast. Ons deskundige personeel met jarenlange ervaring zal met de grootst mogelijke zorg het transport van uw grotere stukken uitvoeren.

Tevens beschikken wij over een verhuiswagen met kraan tot een hoogte van 17 meter. De mogelijkheden zijn hiermee oneindig.

Verhuizen van of naar het buitenland?

Pinxt is gespecialiseerd in internationale verhuizingen

U verhuist naar het buitenland? Of komt u vanuit een ander land (terug) naar Nederland? Geen nood, Pinxt verzorgt ook internationale verhuizingen. Sterker nog, Pinxt heeft bijzonder veel ervaring met verhuizen van en naar het buitenland! 

Onze erkende verhuizers voorzien u van tips en advies, werken met gecertificeerde materialen en vervoeren uw meubilair in speciale luchtverende wagens.

Benieuwd naar de tarieven en voorwaarden? Neem contact op en bespreek uw opties.